Lara Muradjan.

/Lara Muradjan

In het kader van mijn studie in de richting decorontwerp en industriële vormgeving aan de Kunstacademie van Moskou heb ik diverse colleges en praktische cursussen gevolgd, omvattende uiteenlopende kunstschildertechnieken, kunstgeschiedenis, kunststromingen in de vroege en late Renaissance en de ontwikkelingen in de avant-garde en abstracte kunsten in Rusland. Tijdens en na mijn studies heb ik geparticipeerd in het ontwerpen en beschilderen van diverse ballet- en operadecors. Intussen heb ik me als zelfstandig kunstschilder gevestigd.

Ik schilder graag landschappen, stillevens, abstracte en surrealistische composities, zeegezichten en figuratieve voorstellingen met het gebruik van diverse kunstschildermedia. Ik werk naar eigen inspiratie, vrije natuur en streef daarbij naar de variaties bij het kiezen van mijn onderwerpen en kleurencombinaties. Creativiteit, kleurenrijkdom, diversiteit enverbeeldingskracht genieten mijn voorkeur. Door de directe en fysieke wijze van werken en verbeelde emoties, wil ik de toeschouwer meenemen naar de grenzeloze wereld van Kunst.

Ik exposeer mijn werk regelmatig regionaal en landelijk en had exposities in buitenland, met name in Rusland, Japan, België en Duitsland.

Contact met de kunstenaar: