Live music: Berber & Meryn.

//Live music: Berber & Meryn

Details

Date: 09/12/2023
Duration: 1 Day
Category:
Type: open

Aanstaande zaterdag is er weer live muziek in ‘t Pakhuys. Dit keer spelen Berber en Meryn Bevelander, twee CODARTS-studenten. Hieronder stellen we ze aan je voor!

Aanvang: 20 uur

BERꓭER

Berber Dietvorst is een iets te sentimentele, chaotische songwriter en zangeres. Geïnspireerd door poëzie, kunst en natuur en soms overweldigd door het leven als twintigjarige, verstopt ze haar eerlijke gedachten in haar beeldende gedichten die ze daarna vertaalt naar pianoliedjes. Samen met haar toetsenist en gitarist werkt ze de nummers daarna uit. Door hun verschillende muzikale achtergronden en invloeden klinkt dat als een mix van catchy nederpop met ruige gitaarsounds, elektronische drums en dromerige backing vocals á la Eefje de Visser. Het is Berber’s missie om de onbeschrijfelijke situaties en gevoelens die iedereen soms doormaakt, zo mooi mogelijk te verwoorden en mensen daardoor meer met elkaar te laten verbinden.

Voor alle chaotische jongvolwassenen die willen dansen om te vieren, verwerken of vergeten.

MERYN BEVELANDER

“Blues is écht gevoel, daar zit leven in”, “Ik wordt helemaal blij als ik met één enkele noot iemand weet te raken”.
De jonge bluesgitarist Meryn Bevelander staat al sinds zijn 10de op de kleinste en grootste podia van Nederland.
Meryn Bevelander Band is al goed voor zo’n slordige 150 shows in binnen- en buitenland, waaronder ook supports voor o.a. Leif de Leeuw, Laurence Jones, de Amerikaanse bluesgigant Albert Cummings, en onlangs nog Henrik Freischlader en Eric Steckel.
Naast deze shows speelde hij waaronder Culemborg Blues, Rosblues, Kwadendamme, Texel Blues en in België op het prestigieuze Delirium Blues. Meryn won al in 2015!, als 11-jarige, de publieksprijs tijdens de Sena Young Talent Guitar Awards en speelde hij samen met Douwe Bob in de Groningse Oosterpoort.

Meryn studeert gitaar aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam.

× How can I help you?